even voorstellen

Bavette Farmshop in Maasland

We zullen ons even voorstellen. Wij zijn Paul en Maaike Sonneveld, broer en zus, en wij runnen samen een boerderij dat al 130 jaar in het bezit is van de familie Sonneveld. Wij zijn de vierde generatie dat het familiebedrijf in ere houdt en wij geven er graag een eigentijdse invulling aan!

Lees meer

Onze eigen boerderij

Al het vlees dat geserveerd wordt bij Boutique Restaurant Bavette is afkomstig van de 100% zuivere Hereford en Wagyu runderen van eigen weide. Achter Bavette ligt de weiderij die gerund wordt door Paul Sonneveld.

In de foppenpolder staan sinds 2014 twee roundhouses, deze zijn duidelijk te zien vanaf de A20 vlak voor de afslag Maasland/Maassluis. In deze roundhouses leven de runderen in de winter en bij slecht weer. In de zomerperiode staan de runderen vrijuit in de weide.

BOERDERIJ
RESTAURANT
FARMSHOP
BEZORGING
Online SHOP

Na een onbezorgd leven op de weides is het vlees van de Wagyu’s en Herefords rijk van smaak. Doordat wij de dieren alle ruimte geven om te groeien en de dieren alle vrijheid hebben om zich te bewegen en dus de spieren soepel te houden bezit het vlees extra malsheid. Een kijkje nemen op de boerderij? Door de weide heen loopt ons boerenpad, deze kunt u zelfstandig lopen, de folders van het boerenpad kunt u bij Bavette ophalen.

Wij organiseren vanaf 8 personen ook rondleidingen over de boerderij.

quote: Maaike sonneveld

Wij zijn de vierde generatie
dat het familiebedrijf in ere houdt en wij geven er graag een eigentijdse invulling aan!

Bedankt dat u bij ons winkelt

Heeft u alles kunnen vinden?

Naar de kassa